Bij JVW recruitment geloven we dat de juiste match tussen kandidaat en werkgever de organisatie kan veranderen. En als we deze match vandaag niet maken, dan morgen wel.

Kleinschalig en betrokken: JVW recruitment

De betere kandidaat aan tafel krijgen. Dat is waar we bij JVW recruitment alles voor doen. En dan bedoelen we letterlijk alles. We hanteren een allesomvattende aanpak. Voor het vinden van kwalitatieve sollicitanten hebben we net zoveel in huis als de grootste recruitment partijen van dit land. Van aantrekkelijke vacatureteksten tot marketing, van slimme tooling tot selectiegesprekken. Met onze vaste partners die specialist zijn op diverse gebieden zoals communicatie, content, campagnes, design en meer, weten we onze opdrachtgevers altijd te helpen hun doelen te behalen.

Kleine en grote bedrijven kunnen
niet om ons heen.

Wij weten namelijk de behoefte van opdrachtgever én kandidaat in te vullen. En dat wordt gehoord. Je ziet het terug in onze communicatie, kwaliteit, aandacht en service.

Integer recruitmentbureau

De betere kandidaat

aan tafel

Om de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever hanteren we een grondige, op maat gemaakte aanpak. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Daarom zijn we transparant in wat we gaan doen, wat we mogelijk kunnen verwachten en waar dat allemaal van afhankelijk is. Van het schrijven van wervende en doelgroepgerichte vacatureteksten, tot het draaien van campagnes, het houden van kennismakingsgesprekken en selectiegesprekken.

Onze aanpak

Missie en visie

Als kleinschalig recruitmentbureau hebben we de ambitie om een positie in de markt te verkrijgen waarbij topbedrijven niet meer om ons heen kunnen. Invulling geven aan elke behoefte van onze opdrachtgevers is waar wij naar streven en elke dag bereiken we de kwaliteit van onze onovertroffen service. Als het iets is dat onze opdrachtgevers waarderen, is het wel onze betrokkenheid. Vragen, luisteren en nog meer vragen; zo komen we tot de kern en kunnen we de beste oplossing bieden. Dat vergt tijd en inspanning, iets waarover we altijd transparant zijn naar onze klanten toe.

Onze succesformule zorgt ervoor dat we de betere kandidaat aan tafel krijgen. Door het volgen van trends in de markt en dit te vertalen naar betere dienstverlening. Door risico’s te durven nemen, deze te analyseren en te blijven verbeteren. Dat doen we in samenwerking met de beste partners op het gebied van marketing, design en development, altijd ondersteund met echte data.

Kernwaarden

Waar al ons werk op is gebaseerd

Daadkrachtig

Gaan we samen aan de slag? Dan wordt alles in werking gezet om jouw hulpvraag op te lossen. We geven nooit op en laten zien dat we de extra stap zetten om de betere kandidaat aan tafel te krijgen.

Betrokken

Niet alleen op zakelijk, maar ook op sociaal vlak zijn we betrokken bij onze klanten en kandidaten. We streven naar een goede relatie met onze opdrachtgevers en houden contact, ook na het voltooien van de opdracht.

Volhardend

Lukt het vandaag niet? Dan gaan we morgen verder waar we gebleven waren. We blijven overal strak op zitten om kansen te kunnen grijpen. Alles om jouw succes mogelijk te maken.

Hoe het allemaal begon

Ontstaan aan de keukentafel, doorgegroeid naar een respectabele speler in de recruitment markt.

Oprichter Jeffrey van Wijngaarden, waar de afkorting JVW van is afgeleid, werkte jaren geleden zelf bij een grootschalig uitzendbureau. Daar hield hij zich als vestigingsmanager bezig met het vinden van de beste kandidaat. De snelheid en het ‘fabrieksmatig werken’ dat bij de werkwijze van de grote spelers hoort, paste niet in zijn visie van recruitment. Terwijl de kriebels om voor zichzelf te beginnen heviger werden en de drang naar het bouwen van oprechte relaties bleef groeien, kreeg het concept van JVW recruitment vorm. Aan de keukentafel bedacht hij zijn eigen werkwijze, visie en aanpak. JVW recruitment was geboren.

Onze diensten

We zijn een full service recruitmentbureau met alle tools en specialisten in huis om jouw organisatie volledig te ontzorgen bij het werving- en selectieproces.

Online Recruitmentmarketing

Voor als je de selectiegesprekken zelf wil voeren

Heb je een openstaande vacature die je gevuld wilt hebben? Dan is online recruitmentmarketing wat je nodig hebt. Onze expertise en tools die wij inzetten bij het vinden van schaarse doelgroepen zorgen ervoor dat jij niet onnodig lang met ondercapaciteit van je team te maken hebt.

 • Grondige intake
 • Doelgroepanalyse
 • Vacaturetekst
 • Plaatsing op onze vacaturepagina
 • Wervingsstrategie
 • Opzet en beheer van wervingscampagne

+ En veel meer…

Lees meer

Recruitment Process Outsourcing

Voor als je volledig ontzorgd wil worden

Heb je op dit moment meerdere vacatures openstaan of heb je jaarlijks meerdere onvervulde functies? Het werving en selectie pakket helpt van A tot Z bij het werven van kwalitatieve sollicitanten. Op deze manier zorgen we voor een kwalitatieve en relevante sollicitanten.

 • Grondige intake
 • Arbeidsmarktanalyse
 • Concurrentieanalyse
 • Vacaturetekst
 • Social Media campagne
 • Mediabudget

+ En veel meer…

Lees meer

Meer weten over onze recruitment diensten?

Ben je benieuwd hoe we je kunnen helpen bij het vullen van je vacature(s)? Plan nu een demo in.

De betere kandidaat aan tafel?

Bel of whatsapp : 0653906422 of mail naar jeffrey@jvw-recruitment.com

Plan direct een online demo afspraak