Onze aanpak

Onze wervingsstrategie is gedreven op data waardoor we beter, slimmer en effectiever kunnen werven.

De betere kandidaat

Een persoonlijke aanpak
met maatwerk voor jouw bedrijf

Met grote zorg en aandacht werken we aan de voorbereiding, alvorens de werving van start gaat. Het vinden van nieuw personeel draait niet alleen om het online zetten van een vacature. Als het zo simpel zou zijn hadden kleine en grote organisaties niet zoveel moeite gehad met het aantrekken van kandidaten. Om de betere kandidaat aan tafel te krijgen is meer nodig, veel meer. Daarom ontzorgen wij onze klanten in het gehele proces naar het vinden van de beste match.

Naast het schrijven van wervende en doelgroepgerichte vacatureteksten nemen wij ook de verantwoordelijkheid op ons om opdrachtgevers te adviseren op alle vlakken van hun online aanwezigheid. Heb je een goede vacature, maar heb je geen Werkenbij pagina? Dan gaan we daar eerst mee aan de slag! Heb je geen tijd om elke kandidaat te screenen? Dat nemen wij voor jou uit handen.

We begrijpen als geen ander dat in de huidige concurrerende arbeidsmarkt meer nodig is om complexe vacatures op te vullen. Daarom werken wij ook met experts op het gebied van marketing, design en development om jouw bedrijf op te laten vallen bij kandidaten.

Slimme tools

Slimmer werven

begint met data

Er zit een groot verschil in de moeilijkheid van het werven tussen verschillende sectoren. De grootste uitdaging ligt toch wel in het werven van technisch personeel. En dat is juist net een van de sectoren waarin we gespecialiseerd zijn. Om deze uitdaging te overwinnen hebben we onze recruitmentaanpak datagedreven gemaakt en duiken we bij elk project diep in de insights van de doelgroep. Zo weten we precies waar ze zich online bevinden, wat ze zoeken in een baan en hoe wij ze kunnen overhalen om te kiezen voor een nieuwe werkgever. En die werkgever kan jouw organisatie zijn.

De tools

Doelgroependashboard

Het doelgroependashboard geeft ons een berg aan informatie over jouw doelgroep die wij nodig hebben om de beste wervingsstrategie samen te stellen. Zo weten we niet alleen wat kandidaten zoeken in een baan, maar ook waar en hoe we ze (online) kunnen bereiken.

Online recruitment marketing

De beste kandidaten zijn latent op zoek. Dat betekent dat we hen actief moeten bereiken en ervoor moeten zorgen dat we een aantrekkelijk aanbod laten zien. Dit doen we vanaf het schrijven van doelgroepgerichte en wervende vacatureteksten tot het bouwen van gerichte social media wervingscampagnes.

Jobdigger Insights

Jobdigger biedt ons vacaturedata die we gebruiken voor de wervingsaanpak voor onze klanten. Met deze data blijven we altijd up to date van de trends op de arbeidsmarkt. Zo kunnen we ons wervingsproces blijven optimaliseren en krijgen we inzicht in de arbeidsmarkt aan de hand van marktanalyses.

LinkedIn search

Welk platform is beter voor het zoeken naar zakelijke professionals dan LinkedIn? Wij maken daarom volop gebruik van de mogelijkheden die LinkedIn te bieden heeft. Hiermee kunnen wij direct opdrachtgevers koppelen tijdens het aanmaken van een nieuw contactpersoon.

HubSpot/CRM

Met HubSpot maken we de opvolging en het selectieproces een stuk efficiënter. We kunnen snel een match maken tussen kandidaat en opdrachtgever en brengen we hier de betere kandidaat in contact met zijn of haar nieuwe werkgever.

WhatsApp koppeling

Doordat we WhatsApp hebben geïntrigeerd in onze recruitmentstrategie kunnen we zowel kandidaten als opdrachtgevers snel en effectief ondersteunen. Kandidaten en opdrachtgevers houden we op een laagdrempelige manier up to date gehouden over het selectieproces.

De tools

Onze succesformule

Snelheid. Dat zorgt ervoor dat
we onze beloftes kunnen
waarmaken

In een arbeidsmarkt waarin de beste kandidaten schaars zijn is cruciaal om snel te schakelen. Als de kandidaat vandaag nog vrij is, kan hij of zij morgen zo door een ander bedrijf zijn aangenomen. Om deze War for Talent te winnen zorgen we er bij JVW recruitment voor dat we kort op de bal zitten en korte lijnen houden. Met zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten. Daarnaast merken we dat ons succes voortkomt uit de extra service die wij bieden; de volledige ontzorging van het werving en selectieproces. Op deze manier hoeven onze opdrachtgevers zich alleen nog maar bezig te houden met wat zij het leukste vinden: het ondernemerschap en human resources.

Hoe werkt dit precies?

Heb je een vacature te vullen? Dan nemen wij alles van A tot Z uit handen. Van preselectie, tot de kennismaking en de selectiegesprekken.

Daarnaast zetten wij onze experts in voor het schrijven van wervende vacatureteksten, het draaien van wervingscampagnes en het opzetten en onderhouden van krachtige en aantrekkelijke Werkenbij pagina’s. Hoe ziet dat er verder uit?

Grondige intake

We beginnen altijd met een grondige intake. Wat is de hulpvraag van de klant? Wie zoeken ze? Wat hebben ze al wel op orde voor het werving- en selectieproces en wat ontbreekt er nog? Je kunt namelijk nog zo’n goede vacaturetekst schrijven. Als de landingspagina niet goed werkt of het formulier te lang is, zullen er weinig kandidaten uit komen.

Online werven

Nadat we de behoefte van de klant in kaart hebben gebracht duiken we in de ideale kandidaat. Wie is zij? Waar woont zij? Wat vindt zij belangrijk in een baan? Waar kunnen we haar online bereiken? Met deze informatie maken we een wervingsaanpak op maat, inclusief campagne(s) om die ideale kandidaat aan te trekken en over te halen om te solliciteren.

Selectiegesprekken en meer

Als de sollicitanten binnendruppelen zorgen wij altijd voor de eerste selectie. Zo zijn opdrachtgevers niet onnodig tijd kwijt aan sollicitanten die ongeschikt kunnen zijn. We volgen sollicitanten op, voeren kennismakingsgesprekken en selectiegesprekken en stellen kwalitatieve sollicitanten voor aan de opdrachtgever. Uit deze gesprekken zullen de betere kandidaten aan tafel komen bij het bedrijf.

Klaar voor een demo hoe je succesvol kunt werven?

Plan direct een demo afspraak in.

De betere kandidaat aan tafel?

Bel of whatsapp : 0653906422 of mail naar jeffrey@jvw-recruitment.com

Plan direct een online demo afspraak.